Dengan design sistem ini, iklan hanya dibenarkan untuk menyatakan jumlah minimum dan maksimum BTC / ETH dalam satu trade, dan iklan anda akan beroperasi sehingga Bitcoin anda habis. Walau bagaimanapun, dalam beberapa kes, jika anda hanya ingin menjual sekeping Bitcoin yang anda miliki dan bukan semua, anda boleh menggunakan kaedah berikut:

  • Aktifkan Pengesahan 2 Langkah (jika anda belum melakukannya, anda dapat melihat bagaimana untuk membolehkan pengesahan dua langkah di sini).

  •  Pergi ke "BTC / ETH Wallet", kemudian buat permintaan pengeluaran kepada mana-mana alamat peribadi anda (tetapi jangan mengesahkan kod Authy untuk meluluskan permintaan anda) dengan jumlah yang anda ingin simpan. Oleh itu, baki dalam permintaan pengeluaran telah dibekukan, dan anda hanya boleh menjual sehingga Bitcoin / Ethereum yang ada sekarang. Jangan lupa untuk mematikan iklan anda setelah anda menjual jumlah yang anda inginkan, apabila anda ingin menggunakan kembali baki beku anda, pergi ke sejarah permintaan pengeluaran, kemudian batalkan permintaan tersebut. Contoh: Anda mempunyai 10 BTC, anda mahu menjual 1 BTC sahaja, anda membuat permintaan pengeluaran dengan 9 BTC tetapi jangan mengesahkannya


Di sisi lain, anda hanya boleh menyimpan jumlah yang anda ingin jual ke wallet Remitano BTC / ETH anda, dan selebihnya anda simpan di wallet anda..

Did this answer your question?